Vrijdag dag 15

September 19th, 2011 Posted in Vankantie USA 2011

Vandaag is het ‘t zelfde als gisteren. Last van m’n rug en vroeg op :-( . Vandaag stond eigenlijk Magic Kingdom op de planning, maar omdat deze al 19.00 sluit en dan ook geen Main Street Electrical Parade en geen vuurwerk is, besluiten we om morgen te gaan. Dan is het park tot 22.00 open.

Vandaag doen we het lekker rustig aan. ’s Ochtends halen we eerst wat boodschappen bij de Walmart. We kijken ook even voor de grap wat de navigatie hier kost. B.T.W. we hebben ons geld terug gekregen van Alamo omdat de trut die wij hadden dienst weigerde. Goede service. We zien dat een TomTom hier $100,00 kost en dan heb je ook nog alle kaarten van Amerika en Canada. Dat is een goede leer voor de volgende keer. Dan kopen we mooi zo’n ding hier.

Als we de boodschappen hebben uitgepakt, pakken we onze zwemspullen en schone kleren (voor ’s avonds) en gaan richting Waterlily. Yvon en Rob zijn golfen en Dennis en Ellen liggen al in het zwembad. Lekker even niets vandaag. We hadden nog wilde plannen om vanmiddag te shoppen, maar daar hebben we eigenlijk geen zin in :-D . Dus we hangen lekker rond bij de pool.

Alleen stik het vandaag van de zogenaamde love bugs. Ze steken niet ofzo, maar ze zijn wel heel irritant. Van en naar de Walmart en naar de Waterlily hadden we er al een dot op de voorruit gehad, maar hier zitten ze ook. Niet te geloven zoveel dat het er zijn. Gelukkig zitten ze aan de buitenkant van het gaas. Een paar weten er binnen te dringen. Deze worden gelijk door ons vermoord. Ach, die zijn wel dolgelukkig dood gegaan ;-) . De rest proberen we met de waterslang van het gaas af te spuiten. Het werkt maar een klein beetje. Ze zijn snel weer terug.

love bugs:

bugs

Aan het einde van de middag gaat iedereen zich omkleden. We gaan weer uiteten. Bij Applebees weer. Arjan neemt zich voor om weer een Meltdown te nemen. Ik denk er nog even over na.

Lindsay heeft vandaag blijkbaar vrij en het meisje wat we vanavond hebben zien is niet zo vrolijk. Ach, we hebben allemaal onze dag weleens niet. We nemen allemaal iets anders en smullen ervan. Op rob en ik na, neemt iedereen een toetje. Arjan gaat, zoals eerder gezegt, voor de Chocolate Meltdown.

Toetje voor de strijd:

toetje

Toetje na de strijd:

toetje

Nadat we de rekening hebben betaald gaan we tonnetje rond weer richting de villa. Daar doen we nog een bakkie en gaan weer naar onze eigen crib ;-) .

Morgen gaan we naar Magic Kingdom.

Tot slot nog een paar filmpjes om deze saaie dag op te leuken:

 1. 2 Responses to “Vrijdag dag 15”

 2. By essie on Sep 19, 2011

  Chocola En knappe man….de blogjes worden met de dag leuker, haha!
  Doe nog maar even lekker genieten komende dagen!
  Nog even en dan kunnen jullie weer knuffelen met Witje.

  Kus Es

 3. By 10 on Sep 19, 2011

  Zelf een luier dag klinkt erg leuk, behalve die beestjes. Geniet maar lekker van de laatste dagen!

Post a Comment