Dinsdag dag 19

September 21st, 2011 Posted in Vankantie USA 2011

We zijn vroeg uit de veren. We willen namelijk deze ochtend nog even naar de outlet en om 10.00 uur gaan de winkels open. We nemen een simpel ontbijtje. We zijn de eieren, op wat voor manier dan ook klaar gemaakt, helemaal zat. Daarna kleden we ons om en dan zijn we klaar de buit binnen te halen.

Even voor 9.30 rijden we bij de villa weg en om 9.50 rijden we de, gratis, parkeergarage in. Niet slecht gedaan. Bij de outlets duiken we eerst bij Timberland naar binnen. Hier vinden we niets wat we echt leuk vinden. Ook vinden we het nog best duur voor een outlet. We blijven Nederlanders ;-) .

Als we weer naar buiten lopen komen we de Nautica tegen. Arjan zou voor een collega van hem 2 spijkerbroeken van dit merk meenemen. We gaan naar binnen. De spijkerbroeken zijn er in verschillende prijzen te verkrijgen. Arjan gaat even met de collega bellen welke hij precies wil hebben. De collega neemt niet op en hij krijgt de voicemail en spreek deze in. Wij gaan ondertussen nog even verder kijken.

We lopen de Adidas binnen. Hier zien we de hardloopschoenen van Arjan staan (als voorbeeld schoen). We zoeken en zoeken en bekijken alle schoenen, maar die zien we er niet tussen staan. Dan maar even kijken of we nog iets leuks zien op de damesafdeling. Helaas ik kan niets leuks vinden. Onverrichte zaken gaan we weer naar buiten.

Als we buiten zijn gaat de telefoon. Collega aan de lijn over welke broek hij wil. We besluiten om eerst het rondje af te maken en dan terug te gaan naar de winkel. We gaan bij Tommy Hilfiger kijken. Van de winkelmedewerkster krijgen we een boodschappentas in de handen gedrukt. Als ik hier niet slaag weet ik het ook niet meer. We lopen eerst de herenafdeling op. We zien voor Arjan een leuke jas, maar helaas niet in zijn maat. Arjan probeert nog een paar shirtjes maar deze zitten niet mooi.

Via de kinderafdeling waar we nog wat leuks tegen komen voor onze neefjes gaan we richting de dames. Daar vind ik een aantal leuke shirtjes en een vest. Voor 10 vind ik ook nog iets leuks. Alles verdwijnt in de tas. Als ik alles heb bekeken gaan we naar de kassa. De visa gaat het zwaar krijgen vandaag. Gelukkig zitten er korting op een aantal artikelen. Blijven Nederlanders ;-) (of had ik dat al een keer gezegd?!?!)

De Tommy tas inhoud buit:

buit

De Tommy tas:

buit

Als we weer buiten zijn bel ik even met 10. Ze moest weer terugkomen bij de arts en ik ben benieuwd hoe het is gegaan. Arjan gaat ondertussen even de Lee winkel binnen. Binnen de kortste keren staat hij weer buiten. Ik ben ondertussen klaar met bellen.

We gaan door naar American Eagle. Hier krijgen we ook een tas in de handen gedrukt en een kleine uitleg waar de uitverkoop hangt. Arjan slaagt hier nog voor een paar shirtjes en een overhemd. De visa heeft nergens moeite mee en doet z’n werk naar behoren ;-) .

Vrolijk lopen we Guess binnen. Hier krijgen we geen tas. Beetje jammer, begon er net aan te wennen :-D . Arjan ziet een leuke jas en Guess what (flauw woordgrapje) de jas hangt er ook nog in zijn maat. Die nemen we mee. We lopen nog een rondje door de winkel en ik zie nog een leuk shirtje met lange mouwen. Meenemen! Bij de kassa heeft de visa nog steeds nergens moeite mee en doet nog steeds zijn werk.

Na Guess hebben we eigenlijk wel elke winkel gehad die we wilde zien dus we gaan terug naar Nautica. Hier zoeken we 2 spijkerbroeken uit. Het is voor Arjan zijn collega, maar ik bemoei me met het model en de kleur ;-) .

Het is net 12.00 uur als we weer naar de auto lopen. Dat hebben we netjes gedaan. Binnen 2 uur de buit binnen. In de auto sms ik naar Ellen hoe daar de stand van zaken is. Zij gingen namelijk ook shoppen, maar dan bij de andere outlet. Zij hebben ook de buit binnen en gaan nog even wat te snoepen halen voor in het vliegtuig morgen en dan terug naar de Waterlily.

De buit is binnen:

buit in de auto

Wij gaan ook nog even naar de Publix voor nog iets te knagen voor onderweg. We lopen nog even over de broodafdeling en nemen kleine frambozenflapjes mee voor straks. Als we weer buiten staan komt de rest van de familie er net aan. We spreken af dat wij alvast naar de Waterlily gaan en de oven op warmen voor de flapjes. Zo gezegd, zo gedaan.

Als iedereen er is eten we lekker van de mini flapjes. De rest van de lunch bestaat uit een zak chips. Die moet toch op ;-) . Daarna doen we niet veel. Het is zo’n 35 graden en we hangen de koala uit in en rond de pool. Het leven is goed.

Rond een uurtje of 15.30 hangen er ineens donkere wolken boven ons en het begint te onweren. Na een half uurtje is het weer droog en wij gaan weer zwemmen. Genieten zolang het nog kan.

Bij 17.00 gaat iedereen zich opfrissen en omkleden. We eten de laatste avond bij de Pizzahut. De large pizza die Arjan en ik samen delen krijgen we niet op en de rest krijgen we mee in een doosje.

Als we weer terug zijn bij de Waterlily zoek ik onze spullen en tassen bijeen. We spreken met de rest af dat we elkaar bij 7 eleven morgenochtend zien. Rob, Yvon, Dennis en Ellen vliegen weer via Chicago terug en wij vliegen via Washington DC. Omdat wij wat later naar Washington DC vliegen kunnen wij de rest van de familie uitzwaaien. Dat is wel zo leuk.

Even ons vluchtschema voor de thuisblijvers:

We vliegen woensdag 21 september 2011 met UA 249 van:

Orlando International om 13.05 (lokale tijd) naar Washington DC en landen om 15.07 (lokale tijd)

Op woensdag 21 september 2011 vliegen we met UA 124 van:

Washington/Dulles International om 17.25 (lokale tijd) naar Amsterdam en landen op 22 september om 07.05 uur.

Als er onduidelijkheden over zijn stuur dan even een smsje :-) .

zonsondergang

 1. 4 Responses to “Dinsdag dag 19”

 2. By 10 on Sep 21, 2011

  Ja nu moeten jullie wel terug, je moet het geld nu weer gaan verdienen. Zou maar vast veel kleding aantrekken anders wegen die koffers straks veel te zwaar. O ja wij gaan vast een aanhanger huren, want alles kan echt niet meer suzi.

 3. By Anita on Sep 21, 2011

  Helaas zit de vakantie er weer op voor jullie. Ik heb genoten van jullie verslagen.
  Mooi dat jullie de anderen kunnen uitzwaaien.
  Een goede terugreis gewenst.
  Groetjes
  Anita

 4. By Marja on Sep 21, 2011

  Jammer hoor dat de reis er bijna weer op zit. Ik heb genoten van jullie belevenissen. Heerlijk dat shoppen! Ik hoop dat jullie een goede reis hebben.

 5. By meik on Sep 23, 2011

  Wauw Daan, wat een gave vakantie heb je gehad. Leuk om zo je belevenissen te kunnen lezen. Voor mij alles in 1 x maar volgende keer moeten we onze vakantieplannen wat beter afstemmen …. Tot maandag!

Post a Comment