Urban Legend

August 29th, 2006 Posted in Linktippie

Er was eens een pas getrouwd koppel dat op huwelijksreis ging. Om aan het hotel te raken konden ze kiezen door het bos of langs het bos. De man die zijn huwelijksnacht niet wilde missen nam de weg door het bos. Jammer genoeg kwamen ze in het midden van het grote bos zonder benzine te zitten. De man stelde voor om door te lopen en benzine te halen. Ondertussen was het donker geworden in het bos en werd de vrouw bang omdat ze alleen in een donker bos was en vooral omdat er iets op het raam tikte. De vrouw sloot snel alle deuren en deed net of ze niks hoorde. Na een tijdje was de vrouw zo moe dat toch ging slapen.

De volgende ochtend werd de vrouw wakker van sirenes en een politi-agent dat op het raam tikte. Hij vroeg of ze uit de auto wilde stappen en zeker niet achter haar te kijken. De vrouw was toch nieuwsgierig en keek acher haar waar ze het afgehakte hoofd van haar man op de auto-antenne zat gedrukt.

 

Dit verhaal is een klassieke urban legend. Maar is het ook waargebeurd? *Klik* voor het antwoord. Op dezelfde site vind je nog meer verhalen. Heb je altijd al willen weten hoe het de Da Vinci Code zat? Klikken maar.

 

 1. 3 Responses to “Urban Legend”

 2. By Suus on Aug 29, 2006

  Een fijne dinsdag, liefs

 3. By PeterS on Aug 29, 2006

  Ja, ze weten ze wel te verzinnen.

  En altijd een vriend van de neef van de kapper van de overbuurvrouw.

 4. By cellinea on Sep 7, 2013

  This website was… how do you say it? Relevant!!
  Finally I have found something that helped me.
  Kudos!

Post a Comment