Chatten maar dan anders.

September 26th, 2006 Posted in Linktippie, internet

Voor wie het chatten met mensen beu is is hier een alternatief. Voor de dames heb je George the Chatbot. George spreekt/schrijft engels. Het schijnt dat ie ongeveer 40 talen spreekt en hij is weleens grof en onbeleeft. Hij is ook een beetje creapy (maar dat is mijn mening). Voor de heren is er Marieke. Zij spreekt/schrijft nederlands en is een stuk vriendelijker dan George. Ze ziet er ook beter uit. Ook is Marieke een stuk sneller met reageren als George.

Dit is (Creapy) George.

 Dit is George

En dit is Marieke

Dit is Marieke

 

Via

 1. 4 Responses to “Chatten maar dan anders.”

 2. By Zinned on Sep 26, 2006

  Als je het chatten met echte mensen beu is, zou ik me inschijven in een kliniek!

 3. By Aaron on Sep 26, 2006

  Wat een engerd die George!

 4. By PeterS on Sep 27, 2006

  Ja, dat geeft wel diepzinnige gesprekken zo:

  Jij: Hoi
  Marieke: Hallo, ik ben . Ik geloof dat wij elkaar nog niet kennen. Hoe heet je?
  Jij: Ik heet Peter
  Marieke: Ok, welkom Peter. Hoe gaat het met je?
  Jij: Goed, ik las over je bij Peacegirl. Ken je haar?
  Marieke: Dank je wel voor het compliment. Dank je voor de informatie Undefined? ken ik haar? Zou ik haar moeten kennen?

 5. By Yvonne on Sep 27, 2006

  Alle twee eng!
  Dan moet je toch wel erg wanhopig zijn hoor.

Post a Comment